. : F e h é r v á r i J e g e s m e d v é k : .
2-4-es vereség a Fraditól
2009-11-08 19:14:15 (david)

Csapatunk első alapszakaszbeli mérkőzésén 2-4-es vereséggel zárta a találkozót Káposztásmegyeren. A fiúkon érezni lehetett ez elmúlt hetekben elmulasztott kellő felkészülést a szezonra, mind fizikálisan, mind fejben hamar gondjaink akadtak az összecsapás során.

Első harmadban közepén egy rosszul hátraadott koronggal szöktettük ellenfelünk, összezavarodott hátvédeink és csatáraink még a harmadik, tehetetlen kapusunkról kipattanó korongot sem tudták megmenteni, egy oda. A válasz gyorsan érkezett, a következő támadásban Baltavári kipattanó lövését Mathesz vágta a jobb alsóba, 1-1. Az első játékrész második felét végig emberhátrányban töltöttük, az akkor még összeszedett védekezésnek és a fáradhatatlan, villámmozgású Bambának köszönhetően nem esett több találat.
A második menet hozata csapatunk számára a mélypontot, a két, kimerült és sokat hibázó hátvédsorunknak nem segítettek vissza a hasonlóan elgyengült csatáraink, így ellenfelünk könnyedén lépett meg tőlünk két találattal.
Az utolsó harmadban sokszor kerültünk emberfölénybe, sajnos számos, jól kidolgozott akció maradt kihasználatlanul, így a mérkőzés végéig biztosnak tűnt a 1-3. Az utolsó előtti percben azonban ismét feltámadtak a remények. Kapus nékül, kettős létszámfölényben, Gyűrűs szépen cselezte magát üres területre és látványos mozdulattal húzta fonákkal a hosszú felsőbe, 2-3. A hátralévő másfél percben hálóőrünk már nem tért vissza kapujához és egy elhozott buli után ellenfelünk üreskapus góllal rakott pontot a mérkőzés végére.

Összességében, csapatunk egy gyenge-közepes szezon eleji formát mutatott kevés helyzettel és sok kiállítással. Egyedüliként,
a bravúrosan hárító Gangl "Bamba" Gábor teljesítménye emelkedett ki a gárdánkból, így bátran ítélhetjük neki a meccs legjobbjának
járó címet.

(fotó: Haraszty Zsuzsanna)

 
 
2013-10-19 22:00 PESTERZSÉBET
ESMTK - Pingvinek
 
Jegesmedvék
0-0
CSAPAT 1 2 3 V
ESMTK - PINGVINEK 0 0 0 0
JEGESMEDVÉK 0 0 0 0