. : F e h é r v á r i J e g e s m e d v é k : .
Új szezon, új oldal!
2009-11-07 21:42:27 (david)

A három éve készült, maga idejében tetszetős és minden igényt kielégítő oldalunk helyett a 2009/2010-es szezonra a mai elvárásoknak megfelelő képességű és külsejű oldallal tértünk vissza. A tavalyi szezont követően, egybehangzóan döntöttünk honlapunk teljes átalakításával kapcsolatban, mivel az addigi oldalunkon fellelhető információk, eredmények és egyéb statisztikák aktualitásukat veszítették.

Az oldal dinamikus jellegének köszönhetően, mostantól bárki pár kattintással rögzíthet mérkőzésekkel, csapatokkal és a liga összes játékosával kapcsolatos minden olyan információt, melyre szurkolóink és csapattagjaink csak kíváncsiak lehetnek. Ezentúl mindig aktuális hírek és eredmények fogadják majd olvasóinkat, a “Következő mérkőzés” pont alatt pedig a nagyérdemű közönség kaphat tájékoztatást meccseink friss időpontjairől és helyszíneiről. Játékos és kapus statisztikáink a jegyzőkönyvek pontatlanságát és hiányosságát orvosolva mutatják a mindenkori eredményeket, tabellánk állása pedig a MAJL hivatalos adatait tükrözi.

Az oldal folyamatos fejleszés alatt áll, hamarosan más csapatok játékosai és drukkerei is regisztrálhatják magukat, így lehetőség nyílik egy-egy mérkőzés után mindenkinek megosztania az azzal kapcsolatos gondolatait.

A honlapot illető észrevételeket, visszajelzéseket kérjük küldjétek el nekünk:

Design: walter.tamas@jegesmedvek.hu
Fejlesztés: mathesz.david@jegesmedvek.hu

 
 
2013-10-19 22:00 PESTERZSÉBET
ESMTK - Pingvinek
 
Jegesmedvék
0-0
CSAPAT 1 2 3 V
ESMTK - PINGVINEK 0 0 0 0
JEGESMEDVÉK 0 0 0 0